Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte skriva mer nu.. mina händer skakar och mina tårar bränner..
Oooh älskling..du lever i mina andetag..




Förälskad i dig...

 

 

 

 

 

Allt vad de sade om mig

är korrekt

Allt vad de sade om mitt rykte

om passionen och kvinnorna

är korrekt

men de vet inte att jag blöder

i din kärlek

likt Kristus




Fri vers av issac.a.m
Läst 720 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-08-17 19:54



Bookmark and Share


  kärleks ängel
så vackert så stark!!!
2009-08-27

  Roula O
"..du lever i mina andetag.. " känns i djupet...mycket fint och starkt skrivet, gillar din dikt...
2009-08-18

  sachie
starkt.
2009-08-17

    Lindizz
Poesi på hög nivå, vackert.
2009-08-17

  sulimaa
Starka känslor...blir nästan skrämmande..men vackert...åhh jag förstår hur det känns...
2009-08-17

  Suzy med punkterna
Intensiv längtan med en uppgivenhet.
De sade men de känner inte andetagen............
2009-08-17

    soulless
"Du lever i mina andetag"... ALLT var vackert!!
2009-08-17

  etthjärtaäralltidrött
sådan styrka i dessa vackra rader
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m