Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Peace love and no misunderstanding

Ditt Ljushuvud
Din svartskalle
Ditt as
Din tondöve djävel

Var kommer alla fulheter i från
Varför matas vi med negativa ordval
De sprider sig som virus och
det smittar

Du är underbar
Det du gör är fantastiskt
Du gör mig glad
Jag uppskattar att du försöker

Hoppas detta sprider sig
Så vår värld inte drunknar
i all skit som sägs

Så ett frö där du går och står
Hjälp vår värld att slippa
elakheter och dumheter
lika farligt som miljöutsläpp

Peace love and no misunderstanding




Fri vers av Spirit
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-16 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit