Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma är död.

Mamma är död och klockan har ramlat ner i golvet

Det känns som tiden tappat sitt värde eller försvunnit helt

Mamma är död och det har regnat sedan dess

Det känns som hela världen sörjer med mig eller härmar mig i ren sarkasm

Mamma är död och ingen vattnar blommorna

Det känns som allt slutat leva sen hon dog

Mamma är död och det är så tyst

Det känns som att gå på dödens begravning


Mamma är död och kommer aldrig mer tillbaka

Det känns som hon visste vad som väntade




Fri vers av sistersurround
Läst 409 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-17 01:13



Bookmark and Share


  Peter Matsa
Stark ... bra skrivet
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

sistersurround
sistersurround