Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmer


Jag drömmer
om stunder i livet
Jag drömmer
om stunder just nu

Jag drömmer
om stunder av lycka
Jag drömmer
en dröm som är du




Fri vers av Lénon
Läst 370 gånger
Publicerad 2005-10-06 22:18



Bookmark and Share


  Markattan
Drömskt, ömt och mysigt. Må drömmen förverkligas.
2005-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Lénon