Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej kristen



Hej Kristen
Visste du att Jesus var jude
Han föddes i landet
Han fick sitt yrke där
Han bodde bland dom
Han dog där, ”pinad under Pontius Pilatus”
Anklagad av ”de rättrådiga”
”Känns det igen”, de ”rättrådiga”?
SÅ absurt, eller

Hej Nazist Visste du att
Jesus var jude
Man sökte efter hans bägare
Under 30 talet, de sökte allt
De sökte överallt Himmler och dom
De ville ha hans kraft
Jesu kraft, medan de dödade hans bröders
Avkomlingar…
Så absurt så t o m Himmler med anhang
Borde förstått det

Hej muslim
Jesus var jude
Av samma kött och blod som den Jesus
Som Muhammed kallade profet
Den ”siste före Muhammed”
Medans ni försöker driva hans bröders
Söner och döttrar, ut i havet
De som överlevt alla hundra år av terror
Vad säger man då
Är de inte dubbelbottnat…
Absurt…




Fri vers av LassO
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-17 19:12



Bookmark and Share


  the apache kid VIP
agreed
2009-08-18

  peter markurth
altså, judarna bad om roms beskydd, därför kom de dit, ja alla var judar då, där, tog ett tag till andra religioner föddes, ej ens jesus existens är bevisad, man vet dock, romarna har nedtecknat allt, det fanns en upprorsman med detta namn, som troligen avlivades, exakt tid går ej att fastställa= historiska fakta, palestina jäste, av missnöje, rom ville hålla sidenvägen öppen, , tvingades ofta nedgöra judarnas uppror, de brände till slut templet o byggde ett helgat till sina gamla gudar ´för att visa sin makt...
2009-08-17

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Världen är verkligen absurd
2009-08-17

  Catharina Edin VIP
helt rätt! många anser att man inte ska kalla sig ´kristen `utan jude-kristen - jag tycker också det är rätt benämning. Vi har ju Gamla Testamentet, också.
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO