Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fingret på knappen



står med fingret på knappen

är ni rädda nu
era jävlar?

är jag galen nog
att trycka?

kanske tryckte jag redan...

men det blev inget svampmoln
det gick liksom lite snabbare
än att vi hann se det

om du fattar

en atombomb är ändå bara
ganska lokal

men min bomb
omöjlig att desarmera
apterad till hela universum

hela din påhittade verklighet
alla fem dimensioner

jag börjar med tiden
sen sprängs döden

eller hur var det nu?

hade jag redan tryckt?

hur ska vi kunna veta?

var jag galen nog?

för säkerhets skull
så trycker jag igen

och vi upphör





abrupt












Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-19 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP