Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ytterligare en gammal text


Chefen talar ur skägget


 

Det är med underställda som med barn

 

 

Man vill helst att de håller sig undan

men oroar sig för jämnan över varför de inte är där

 

Man önskar att de ska vara tysta och snälla

men när man ber dem tala kräver man att de ska lösa allt

 

Man vill att de sköter sig själva

men blir frustrerad över att man inte förstår vad de pysslar med

 

Man vill att de ska vara glada och nöjda

men man vågar inte fråga om det är så

 




Fri vers av Hannadraken
Läst 221 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-17 23:16



Bookmark and Share


  halmstrå
hoppas du inte är chef...
2009-08-20

  korpfjäder
Inte underligt att det ser ut som det gör då, om (och när) chefer fungerar så...
2009-08-18

  Eva Langrath VIP
Tack för ännu en goding där du speglar livets paradox
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken