Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag orkar inte sakna längre jag orkar inte stå ut med att du aldrig kommer tillbaka jag orkar inte leva utan ditt liv bredvid mig


ett liv fullt av onödigheter



om något skulle vara så bra
som en vänskap utan onödigheter,
utan otillit, utan lögner och hemligheter,
utan saknad och sorg.

med kärlek och glädje,
med lycka och skratt.

om något skulle vara så,
skulle jag vara svart av avund
på den person som äger det,


för att jag vet

ja, jag vet
att det aldrig kommer hända mig.


och livet
det var något jag fick kämpa för,
och det hinner så ofta ikapp mig

och hur jag än kämpar
hur jag än försöker
så ligger hemligheterna kvar
och de kommer aldrig avslöjas



för jag har bara den vänskapen

den sortens vänskap
som är full av alla onödiga

onödigheter








Övriga genrer av elinmaria
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-17 23:26



Bookmark and Share


  peter markurth
gillar, ingressenn= perfekt inledning
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

elinmaria
elinmaria