Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå plagiat av texter


Om någon stöld det än bliver

Om någon stöld det än bliver
av något jag präntar och skriver
det knappast berörer mig.
Endast tre ord vill jag spara
och för alltid och evigt bevara.
De heter: "Jag älskar dig"!




Fri vers av baruk
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-18 01:09



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
OK! Det gäller
att spara på det
rätta! Sen är det
bara att punkt
sätta! Förlåt
utropstecken
sätta!
2009-12-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
OK! Det gäller
att spara på det
rätta! Sen är det
bara att punkt
sätta! Förlåt
utropstecken
sätta!
2009-12-29
  > Nästa text
< Föregående

baruk