Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som kryckor





Den här dagen

behövde struktur

Hon lät timmarna

ligga på rät linje

tog ett djupt andetag

och sedan

började hon gå




Fri vers av Mygg
Läst 553 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-08-18 07:32



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Denna är verkligen mycket bra - hur man tar sats inför dagen - och klarar av den!
2009-11-03

  Miss Mod
Verkligen sant, vissa dagar behöver verkligen rutas in.
2009-08-20

  Rosen VIP
planering av dagsmarsch...utan att snubbla
kloka rader
2009-08-18

  stenen/ Yv Ericsson
Säger som föregående, KLOCKRENT!
2009-08-18

    Jnåt
klockt!
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg