Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 43


J hjärta D


Svarta, sträva strån mot
alabastervit hy och det är
J hjärta D igen.
Fast den här gången
var det Dimitri
som skrev det.







Fri vers av Andie
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-18 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andie
Andie