Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagens vandring


mellan rummen bär
sommaren ljuset varsamt
kastar en skugga


över taken syns
svalan flyga mot havet
vågen glittrar än


genom natten flyr
sensommaren mot hösten
av dagg du lever




Fri vers av Myself
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-18 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself