Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En jobbig dag


Förstår inte det som sker
vill inte veta
kan inte
Men det påverkar mig
gör att jag brister
sakta går sönder
Men jag måste minnas
att denna dag är mörk
jag är mörk
kläderna är mörka
Solen finns inte
inte idag
och i diset står det mig klart
att det påverkar
inverkar
försvårar
och sårar




Fri vers av Lénon
Läst 304 gånger
Publicerad 2005-10-07 09:48



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Snyggt, gripande skrivit om en begravning ? Kanske något helt annat ?!
2005-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Lénon