Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner utan ord

Två av mina vänner
Får så mycket sagt utan ord
Dom förmedlar så mycket
Kärlek utan att beskriva känslan
Dom uttrycker sin tillgivenhet
Utan att formulera den
Även om jag misslyckas ibland
Så avvisar dom mig inte
Lika trogna är dom mig
Utan mina vänner skulle det vara
Tomt och trist
Dom fyller dagarna med liv och rörelse
Men även lugn och vila
Två fantastiska vänner som
Jag uppskattar och älskar
Buster och Maya
Mina vänner utan ord




Fri vers av Anjeska
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-19 08:58



Bookmark and Share


    eva m h
Men skäll får du nog iallafall! :-)
2009-08-20

  Marreb
voff! :-)
2009-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska