Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vandrar


vandrar med sandaler
i ett upplösningstillstånd

bilden av henne
på paradgatan i Bollnäs

tuffhet och sinnlighet




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-19 12:09



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
Skickligt skriven och intressant att läsa!! bokmärker//
2009-08-21

  Eva Langrath VIP
Dina ord gör mig glad, Tack
2009-08-19

  Rachel Roth
fint också Gunwales kommentar
2009-08-19

  Gunwale VIP
En persons "väsen" kan få själva materien att skaka, lösa upp sig (för en annan person...). Utsökt formulerat.
2009-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP