Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
musiken är fri och överallt...


Sedoka ~ Ta Ton Annars Tar Någon Annan Den För Dig

~*~

de musiker som
spelar för musikens och
sitt nöjes skull spelar mer

musik än de proffs
som måste spela samma
musik om och om igen

LPWJ 19/08/09




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-19 17:26



Bookmark and Share


  Miss Mod
Den fria viljan
2009-08-20

  Sturesdotter
ack, säkerligen så sant så
2009-08-20

  beam72
intressanta tänkvärda rader
2009-08-19
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP