Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så många sorgsna själar


Så många sorgsna själar
Så många ledsna ögon
Så många ensamma människor
Gemen skapen
Eller bara
Kontaktsvårigheter….

Gemenskapen
Var finns gemenskapen
De som kan få själarna gladare
Ögon leende
2 ensamheter ger en unik
gemenskap…




Fri vers av LassO
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-30 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO