Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårvinden


Vårvinden kom
Och med den, kärleken
Vårvinden som
För oss udda,till särleken


En okynnig lekande pust
En kärlekens lekande lust
De kom ju så nyss, just




Fri vers av LassO
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-28 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO