Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ms.L.


Fyrverkeri.



- jag är

i psykiskt bakrus

efter neurokemiskt fyrverkeri

bränns alla lyckoämnen (endorfin, serotonin,
GABA GABA HEY, etc)

och halveringstiden

den emotionella nedbrytningsprocessen

är totalitär

förälskelse psykos -







Övriga genrer av Johannes
Läst 528 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2009-08-20 14:15



Bookmark and Share


  smintellivis
underbart
2009-08-24

  Ms Lovecraft
och det går i baktakt. Kan inte säga annat än att jag är imponerad, fascinerad och intrigerad.
2009-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes