Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbetssnack



Lite starkare
än igår
men trött ända ut i fingerspetsar

Långsamt saktar puls
i arbetskroppen

Kläder ligger redan i tvätt
men kanske vilar
kropp

i fas av bearbetning
en slags blekning

innan vanlig tvätt
kan ske

Många intryck under sju dagar
tre liv som släckts

många öden
att gå till mötes




Övriga genrer av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-20 18:27



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Livet ger och
döden tar och
mitt i går vi
människor hela
tiden, tur det, för hur
skulle vi annars må
om vi inte en annan
människa kunnat nå...
2009-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP