Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en sång...

Jag skrev en sång

Den var ej särskillt lång

Den handlade om ingenting

Men den gungade upp och ned och runt omkring

I bland när vi tonerna spela

Kan vi alla sjuka hela

Kan vi maten fördela

Kan vi bota dem stela.

Mystiken finns i varenda ton

och kan hjälpa varenda Zon

Låt oss alltis spela musik

och göra människans kärlek rik!







Fri vers av Maria Lauenstein
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-20 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Lauenstein
Maria Lauenstein