Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan snön faller

Så faller allt ifrån
som löven om hösten
kala grenverk
ekar som tystnaden
på tomma gator
nakna grenar
sträcker ut sin ödslighet
skriker som kalhyggen
det är vinter
innan vinter kommit




Fri vers av Regina E
Läst 753 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2005-10-07 14:26



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
så faller allt ifrån...svårt...men efter vinterns sömn kommer en ny vår om allt får falla ifrån? Beskrivning av livet med naturens hjälp utan pekpinnar, fint. Fin rytm
2005-10-22

    ej medlem längre
Den här är underbart bra, poetisk och skör
2005-10-17

    Falkis
det är så man känner.. fast man vill ju att något ska börja någongång också..
men hösten är grå..
2005-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Regina E

Mina favoriter
kvällssol
tvätterskan