Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här texten är tillägnad en person från mitt förflutna. En person som lärde mig vad svek är.


Du lovade mig

Allt du hade att ge..



Ta ner månen om jag så önskade..

-Jag trodde på dig,

Sen blev jag lite för förälskad i dig,

Så du brände mig,

Och nu kommer jag aldrig att känna mig trygg med dig..

Spelar ingen roll hur mycket jag försöker,

För jag är ärrad av allt du sa den där dagen i Juli,

Som du sedan ångrade,

-Jag godtog det,

men lita på dig kan jag aldrig mer,

hur mycket jag än vill,

För du lovade mig,




Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-21 08:53



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Bra text om tillit som gått förlorad
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP