Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när du skrev mig en skymningssång blev drömmen ganska klar



han gick upp mot trädet

spände pilens båge



- bli frukt


väste han 




men det var aldrig i det skrivna som hemligheten viskades



orden föll samman - ett efter ett



b l e v t i l l f r a g m e n t s o m d o l d e m e n i n g e n 


jag tror de skrattade då - alla andar och andra som bevittnade spektaklet




mannen vid trädet blev ilska

jag blev sorg



du blev den rädsla som vecklar ut sitt skydd mellan varje möte





ovetandets jungfru går längs stammen 

njuter frukten som tiden ger



men skyll för all del inte på trädet

hon är bara Du i sin ensamhet











Fri vers av Hannadraken
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-21 09:06



Bookmark and Share


  korpfjäder
Den här är mästerlig - stannar och ser, ser och stannar.... om och om igen.
2009-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken