Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanka ~ Det finns inga Sommartraditioner längre

~*~

Människor bland människor
och det enda som vi har

gemensamt jag och
dom att vi tillsammans som
en familj är släkt

LPWJ 21/08/09




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-21 17:39



Bookmark and Share


  sulimaa
En form av utanförskap i gemenskapen känns det som...
2009-08-21
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP