Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titta på mig

Nu när vi landat och bollen rullar fint.

Ser du mig nu?

Sen när allt känns klart och vi kan pusta ut.

Ser du mig då?

När jag nu gett mig själv till dig.

Kommer du alltid att se mig?

När jag nu stakat ut en framtid tillsammans med dig.

Lovar du att du alltid ska se mig?

Se mig som den vackra du såg en gång.

Likadan?

Nu har jag satsat för stort för att backa och börja om.

Så kan du lova att du aldrig låter mig sluta brinna, i dina ögon?

Att du aldrig slutar se mig.




Fri vers av Suz
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-22 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suz