Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bara så

Tiden är aldrig fel
kan du tro
det är vi som inte är i närvaro

Du kan aldrig komma för sent
för då var du ju inte där
och du kan bara vara där du är
Det är bara så
Du kan inte sitta och samtidigt gå

Vi får aldrig tillbaka tiden som passerat
eller allt vi har önskat och velat
Men om du är här med mig nu
Då finns ju i alla fall jag och du

Så kanske kan vi leva med större
vakenhet
och ta vara på det vi vet

Framtiden vet vi inget om
det är bara så
eller vad som ska hända då
Vi vet knappt varför vi är här
eller vem vi egentligen är

Vi kommer aldrig att allt kunna förstå
livet är bara så
Jag vet bara att när man håller någon kär
vill man vara där den man älskar är




Fri vers av Spirit
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-22 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit