Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skuggat hjärta

små små nyanser till skratt ramlar ner
och skuggar dina ögon

stora förväntningar radar upp sig i ögonblicken
då våra ögon möts

dina händer söker mina -nervöst -
de vill vara nära som en påstridig signal om att du finns här
en påminnelse om din närvaro

jag låter mina händer vända bort sin blick
vill vända dina stora förväntningar ryggen
och inte låta din nyfunna glädje
skugga allt som ryms i mitt hjärta




Fri vers av kimaira
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-22 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kimaira
kimaira