Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som var måste en dag nytt bli

Jag vill inte göra det här mer nu
Jag vill inte se det jag ser nu
Jag vill inte ångra mer nu
Jag vill inte ta del nu

Allt som känts rätt känns fel nu

Den tonande framtiden har blåst mig förbi
med tomhet lämnar jag det som var vi

Det som var måste en dag nytt bli...




Fri vers av kimaira
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-22 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kimaira
kimaira