Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett svältfött hjärta



Vill ha resterna
av ditt hjärta
även om det orsakat mig oerhörd smärta

Ett svältfött hjärta äter allt
även om det serveras kallt...




Fri vers av kimaira
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-22 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kimaira
kimaira