Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden som kommer några timmar i förväg

Mitt liv tillsammans
med honom visar sig noggrant
inom mig

I 19 år har du levt
Under dem åren har vi lekt, skrattat & gråtit
Nu försviner du inom ett fåtal timmar från mig

Denna gång
flödar min sorg inte bara inom mig
utan också ned för mina kinder


Allt vi har gjort
Allt vi har gemensamt

Det känns som om
allt jag kommer att ha kvar
kommer vara minnen utav honom

Snälla försvinn inte ur mitt liv

Jag vill ha mer minnen utav & med dig

Jag älskar dig min enda riktiga bror





Fri vers av Odekoreradsjäl
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-22 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Odekoreradsjäl
Odekoreradsjäl