Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För hjältar blir livet aldrig detsamma.


Försvinnande och farväl

Pinar mig själv
Genom känslomässig gardering
Finns hjälpen i garderoben
Kommer jag aldrig härifrån

Avslutade kapitel
Viker av och blir svåra skuggor
Bly tynger mina fickor
Så som du en gång gjorde

Dina axlar har aldrig varit lättare

Frustande, patetiska tankar
Likgiltighet inför framtiden
Gråskalan har skalat bort våra liv
Kvar finns svart och vitt

Du har aldrig klätt i vitt

Fäst sorgeband för dina ögon
Tänk blodigt allvar
Sen ser du vad vi har framför oss
En säck med lik

Du kommer aldrig undan

Förträngande insikter
Dyker ner
I din atmosfär
Har solen aldrig träffat marken

Mina sår är dina samvetskval




Fri vers av Alexander Jensen
Läst 569 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-23 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander Jensen
Alexander Jensen