Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förklaring.

Du tänker alltid på mig,
du vill alltid alla gott
och kärleken du ger mig
är det bästa som jag fått.

Så varför är det då
så väldigt svårt för mig
att säga rakt från hjärtat:
du, jag älskar dig.

Kanske att du redan vet,
det är ju sånt man gör.
Men det är så svårt att forma ord
som någon faktiskt hör.

Jag önskar att jag kunde
säga som det är:
att du är värd det bästa,
du borde slippa allt det här.

Jag kan ta tusen smällar för dig
jag kan ta hundra skott
och ändå inte leva upp till
allt du sagt som gjort mig gott.

När luften blir för tung
kan jag andas den åt dig
och ändå inte leva upp till
allt det goda du gjort mig.

Syster, ur mitt liv
suddar du allt grått
och kärleken du ger mig
är det bästa som jag fått.





Fri vers av ungefär
Läst 316 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-23 13:48



Bookmark and Share


    Loffe
Den här é fin! Och så bra du knöt ihop dikten på slutet.
Jag har också svårt att forma ord... för hur jag känner för den här dikten. Fina ord om starka band.


// Olof
2010-10-03
  > Nästa text
< Föregående

ungefär
ungefär