Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för mig så står det självklart jag och du ska inte vara en romans vi ska vara vänner på hög nivå - synd bara att vi inte insåg det innan.


visst är det underligt

att när man förlorar någon man älskar
och försöker att i alla fall prata med varandra
så måste alltid den ena ta det första steget
innan den andra kan ta det andra steget

sedan kan man gå i takt
och man bara tar stegen den taktlösa väljer
att ta




Övriga genrer av elinmaria
Läst 372 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-23 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elinmaria
elinmaria