Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hallåå??


in kommer systeryster
kastar sig över en transformer
medans sonen skriver
den är avancerad
och jag skjuter iväg en projektil
som lossnat från den
vi är tre vuxna som pillrar
på denna leksak
och sonen han skriver
om sommaren
och vilken sommar det varit
den har mycket innehåll
många händelser
lika många som momenten
på en leksak
som förvandlas
från robot till bil
där naturen växlat
från vår-sommar-höst
där varje händelse i sig
bär med sig så mycket
som blir till en hel
händelserik
sommar




Övriga genrer av glittertindra
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-24 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra