Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALDRIG ÄR HEMMA

På krogen där klockan
aldrig blir tolv
Där alla har glasskor

Det kommer aldrig
att sluta regna

Utanför går
ordningsvakterna
det sprakar i deras headset

De vill ingripa,
stinna på proteinpulver
och människokännedom,
men jag har minsann
pengar kvar

Bredvid mej sitter kvinnan
och sviker sin kille
det rinner ur hennes näsa
hon är bara hosta och hicka

Räknar sina mynt
” – Duu, ä´la inte riktigt klok, du”.
Hon säger det högt
som till ingen

”Vi är körda, hör´dudu!”
Alla ser rädda ut

Systern bor på Hisingen
sa hon till mej
Hon har familj

Hon tar sin jacka och går
Mot ingenstans

”- Det kommer aldrig att bli söndag”.

Jag kommer aldrig hem
för klockan är tolv




Fri vers av C Cobain
Läst 514 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-24 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C Cobain
C Cobain