Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inför skönhetstävlingar


Missbedömning

 

Plastikoperation

Måste väl vara samma sak som

Missanpassning

?

 




Övriga genrer av Pulsatilla
Läst 387 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-25 01:01



Bookmark and Share


  Cris
haha.. ja..!!
2009-08-25

  blaite
ja man tycker ju det..kort bra text..
2009-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla