Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad ska vi äta till middag?



-spagetti och köttfärssås?

-nä

-leverbiff?

-nä, jag vet!!! jag vill ha plättar!!

-men det åt vi ju för två dagar sen... nää...

-jag vet, vi äter pizza :)

-ja!!!

-pizza från affären!

-nä, vi har ju allt hemma redan

-näää, den är inge god, jag vill ha pizza från affären, det var ju längesen vi var på affären och det är så enkelt, stoppa bara in den i mikron så är den klar!!

-men du, vi har hemma allt som behövs till en pizza och vi var på affären igår..

-jag vill inte ha hemmagjord!!!

-jag går inte och köper en pizza när vi har allt som behövs hemma...

-då vill jag ha ananas på! och skinka..

-vi har banan och bacon, det är nästan samma sak... jag tänkte vi skulle hjälpas åt du och jag..

-ja, det gör vi, jag kan göra pizza med hjälp av dig, och mamma, när vi är färdiga med pizzan vill jag sitta i vardagsrummet och se heeeeeeeeela transformersfilmen, snääälla!!!!

och mamman hon lyfter på ögonbrynen och går tyst till köket, svarar inte på en gång... tänk att det ska vara så mycket förhandlingar med en sjuåring, hur blir det då sen???? ungen blir politiker, sanna mina ord, hans syster, hon blir chef på något företag och den andra, hon lär jobba fackligt för hon kan medlandets konst och de kan prata för sig hela bunten av syskon... jamen middagen klarades av denna gång och det gick ju alldeles utmärkt det... så länge man är överens så...

sen sitter mamman och sonen framför teven och mumsar pizza och fascineras över hur de vecklar ut sig så snabbt till enorma robotar dessa transformers.. och filmen är faktiskt riktigt spännande att se även om man är lite äldre än sju år...




Övriga genrer av glittertindra
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-25 17:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Rolig läsning.
2009-09-04

    ej medlem längre
Barn är härliga...
2009-08-26

  SurtantZ
Politiker.. Absolut *lägger sig på soffan med en bok då chefen rymmer på samtal* :-D
2009-08-26

  lodjuret/seglare VIP
jag förstår inte riktigt slutet på texten, det är ju möjlihgeten till just diskussion och att få knorra litet grand med sin mamma som är just charmen med barn oavsett ålder, de måste ju få känna att de är med på ett hörn. Och sådan där pixxa man köper i kyldisken är ju som gjord för att lägga mera på 'av allt', om man bara får experimentera litet själv'a och fixa. Femte raden i texten visar dock på att mellanrummen mellan de övriga raderna är där i onödan och det känns fel på något vis att de finns, för i min bok hemma i stan, där finns inga mellanrum... fan, nu måååste jag ju bara äta just en sådan pixxa till middag, med extra tonfisk och glass (texten får trenne rosor av di röda för sin charm)
2009-08-25
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra