Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas frihet


I ett andetag kände jag absolut frihet

...jag ville inte sluta andas denna frihet
men visste redan då att jag kanske aldrig skulle få uppleva
den igen

ville fylla mina lungor så att de sprack
ville insupa de möjligheter som låg därinne
ville aldrig mer känna mig kvävd

ville njuta av allt det som absolut frihet ger..

jag vet - det är bara en dröm
ty denna frihet kommer aldrig att bestå...

...men för att orka behöver jag andas in den då och då





Fri vers av kimaira
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-25 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kimaira
kimaira