Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kommunikativ dissonans

kommunikativ dissonans
verbal obalans
centraliserad distans

så brukar vi bråka

ingen lyssnar
alla vill vinna

för luften är fylld med ord som inte fyller någon funktion
det du säger tror jag ska göra mig tillintetgjord

men dessa sprakande haranger biter sig fast
i vår medvetenhet

därför skiljs vi åt
vi kunde inte förstå det som sagts
vi kunde inte begripa ordens kraft

så nu brottas vi istället med vår egen monolog
komiskt men sant
orden finns alltid kvar
i säkert förvar




Fri vers av kimaira
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-25 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kimaira
kimaira