Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karusell


din tystnad är ett gift
förvrider mina tankar
snurrar
åksjuk
inte släpper du mig
så här





Fri vers av Sofie Viktoria
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-26 11:03



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
När allt går fel vill vi åtminstone ha en förklaring...
2009-08-27

  blaite
Vacker text om en tyst karusell..lite spooky faktiskt..
2009-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Sofie Viktoria
Sofie Viktoria