Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min mamma levde i sin egen värld så länge jag kan minnas... Behöver bara lufta detta faktum lite...


Vill glömma men minnena finns kvar

Vill glömma det som var
Men minnena finns kvar
Många frågor snurrar i mitt sinne
Men dom kan aldrig få några svar
Mamma du levde i din egen värld
Inte ens jag din egen dotter
var välkommen in

Jag såg och kände din påtagliga smärta
Men kunde ingenting göra
Allas våra själar så bristande sköra

Vill glömma det som var
Men minnena finns kvar
Utan dom vill jag heller inte vara
Men jag önskar att du mina frågor kunnat besvara

Saknar dig mamma nu som då




Fri vers av Anjeska
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-26 14:12



Bookmark and Share


  Marreb
*sorg*
2009-08-27

    eva m h
Det hjälper att lufta lite faktiskt min vän
2009-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska