Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika sorters sorg

Jag sörjde dig när du levde
För du var inte närvarande mor

Du var bortom mitt liv
Men ändå en del

Ville vara dig nära
Men du var inte där

Idag finns du inte här
Du är inte med mig nu

Jag sörjer dig nu
När du inte längre lever

Du är bortom mitt liv
Men ändå en del




Fri vers av Anjeska
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-26 16:13



Bookmark and Share


    eva m h
Sorg och saknad över det som inte var och är
2009-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska