Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till Calin Bilden: Caress av Luis Royo




RimTanka ~ Dis

~*~

Ett paradis som regnar
ner över oss människor

som blir fler och fler
i paradimensionens
plans högre platå

LPWJ 26/08/09




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-26 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP