Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rimvers


A Book, CD & DVD rhyme (som bryter negativa spiraler)

~*~

Bara för att det är så mycket repriser på TV
blir man nästintill tvingad att skaffa CD, böcker och DVD
men bara för att man sedan råkar sätta sig ned
och se en halvtimme innan på TV
blir man så deprimerad så i hyllan står de
orörda tills man orkar med
CD, böcker & DVD

LPWJ 26/08/09




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-26 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP