Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt svart

I vetskap av att det inte blir som man tänkt sig,
ska man kanske inte bygga upp förhoppningar.

Inte försöka se något ljus i den jävla tunneln man,
vandrar i.
Inte tro att uppförsbacken någonsin tar slut!

För när du väl tror dig att du tagit dig hela vägen upp,
står det någon illasinnad dum jävel där och sparkar undan,
benen på dig bara för att sedan se dig singla nerför igen!!!

I vetskap om att man för en enda gångs skull trivs i gemenskapen,
bli ut kastad i kyla och förnedring som igenting.

Att slita sig blind på något är inget värt....

natt svart allt känns natt svart.




Fri vers av Yrbloss
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-26 19:10



Bookmark and Share


  Galgdocka
Jag har hört sägas att det är lättare man är den som sparkar.
Men är man då inte så sparkvillig då är det som kört.
Vad säger du stumpan grillfest?
2009-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Yrbloss
Yrbloss