Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Osynlig genom livet vissa vandra,
endast betraktande oss andra.



Eter




Jag är en radiovåg
som svävar osynlig
genom etern.

Ett brus i mängden,
sökande en antenn.

CQ CQ finns du där?

Har någon mottagare
rattat in min frekvens.

Jag svävar ohörd vidare,
ut i rymdens oändlighet.

Någonstans,
någongång,
på något sätt,
finner jag rätt antenn.




Av: Boa Berg
1999-04-30
15.05
2004-06-16
17:42




Fri vers av Boa Berg
Läst 617 gånger
Publicerad 2004-06-16 17:45



Bookmark and Share


  lilla ego
gillade denna...också ett sätt att tolka människors oändliga sökning...
riktigt bra :)
2004-06-16

  Tothem
letar också antenn...finner väl den så småningom! Lycka till med din!
2004-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg