Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hmmm hmmm


grillnad

min småved från ifjol
den brinner i grill
det flammar och ryker

men inte fan behövs tändvätska
veden blir till kol ändå

sen grillar vi lök och kött

tändvätskan
den behövs till
andra ting

gäller bara att kontrollera
känslorna




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-27 17:54



Bookmark and Share


  flickan i spann
Ja det låter bra..
2009-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP