Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

suddig

det suddas i hjärnan

"inte fan skall du behöva komma ihåg dethär"
säger den

"Men", menar jag
"det är illa när saker bara försvinner sådär"
"man har bara en hjärna, ett liv och ett minne"

"skitidetdu!"
"allt tar ändå slut"

"vad skall du då"
" med det du mindes"
"när allting blir till noll"

"vad spelar hågkomst då"
"förroll"




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-27 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP