Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden: The Enigma of William Tell by Salvador Dali 1933 (det finns även en kallad WT från 1930)


Senryu ~ William Tell's in My Microwave Bell

~*~

every time I start
the microwave I hear the
William Tell echoes

*

var gång jag sätter
på mikron hör jag ekon
av Wilhelm Tell sen

LPWJ 27/08/09

Rossini - Wilhelm Tell Ouvertüre (Riccardo Muti)
http://www.youtube.com/watch?v=6TOW_4TXJ2Q



Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 1475 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-27 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP